Asiakkaiden kokemuksia Suitsukekaupasta


Based on 480 reviews
81%
(387)
11%
(54)
5%
(25)
3%
(12)
0%
(2)
A
Super lajitelma
Arto Tikkanen
Hyvä setti

Näitä on mukava suitsutella. Hyvät tuoksut nyt kämpässä. Suosittelen!

Miellyttävän tuoksuinen

Miellyttävän tuoksuinen, jättää hyvän tuoksun pitkäksi aikaa.

Arvostelu

Tulee käyttöön vieraille henkiseen iltaan. Saippuan tuoksu on juuri semmoinen, kun menee Kreikan lomalla ravintolan vessaan pesemään käsiä.
Nopea toimitus meni 2 päivää tai melkein yksi.

Arvostelu

Seinäkangas on upea ja iso. Seinäkangas tulee käyttöön henkiseen iltaan lattialle. Seinäkangasta voi käyttää koristeena henkisissä illoissa seinällä tai lattialla. Sitä voi käyttää kotona seinällä, lattialla, sohvan päällä, meditointi pisteenä, päiväpeittona, piknikillä, rannalla, mekkona, päähineenä, pyyhkeenä. Toimitus oli todella nopea 2 päivää meni.

Mahtava tuoksu

Kyllä huumaa nenän

GOOOD smell,, recommended

Valkosalvia

Loistava tuote. Pitää todellakin pahan poissa kotoa.

Mukava ja voimakkuudeltaan sopiva

Tasainen ja pehmeän tuoksuinen

Sopivasti myskiä ja puuta yhdessä

Yllätyin kun myski ei tunkenut tuoksun läpi niin voimakkaana. Voi olla että sitä käytetään tässä reseptissä vähemmän. Haju todella puinen ja mieto.

Ihastuttavia

Vain Aurinko oli turhan tuhti, ehkä sopii joidenkin makuun muttei minun. Loput aivan ihania, pehmeitä ja elegantteja tuoksuja. En osaa päättää pidänkö enemmän Planeetasta vaiko Kuusta.

Monesti olen tilannut saman setin kesää varten

Toimivia kesäisiä tuoksuja oikeastaan jokainen. Jos tykkää kukkaisista ja makeista, mutta samalla raikkaista tuoksuista, niin tykkää vähintään suurimmasta osasta näitä. Ihanan pirteä lajitelma!

Vähän mitäänsanomaton

Tilasin tätä jo jokin aika sitten. Tuoksu ei ollut mitenkään epämiellyttävä, mutta siitä on vaikea sanoa mitään. Kasvin tuoksuinen suitsuke. Tuoksua ei vapautunut huoneilmaan mitenkään paljon. Ihan kelpo mieto suitsuke niille, jotka haluavat hyvin yksinkertaisen tuoksun. Todella neutraali kokemus.

Vähän niin ja näin

Voimakkuus on riittävä, mutta itse en pitänyt koko tuoksusta. Se oli poltettaessa makean ohella hieman pistävä, ajoittain kitkerä. Ei vastannut mielikuvaa aloe verasta raikkaana parantajakasvina. HEMin muut kukkaistuoksut toimineet tähän mennessä paremmin.

... Bounty-patukka?

Tuoksun tunnistaa kookokseksi, mutta omaan nenääni tuoksu tuntuu enemmänkin savustetulta kookokselta, joka sekin on ihan hyvä vaikka kuulostaakin hassulta. Erikoinen suitsuke. Olen jo pari kertaa hankkinut enkä osaa päättää kunnolla pidänkö vai enkö. Tälle on oma aikansa ja paikkansa. Hauska tuoksu kesään, ehkä? Tuoksu ei tartu huoneeseen kovin pitkäksi aikaa, voimakkuudeltaan keskitasoa.

Puhdas jasmiini

Luotettava Hemin yhden hajun suitsuke, ja Precious-linjan tapaan aromaattisesti puhdas ja täyteläinen kokemus. Kuten muutkin Precious-kukkaistuoksut, tämäkin tuoksuu hyvin paljon kuin olisi keskellä mahdottoman runsasta puutarhaa parhaaseen kukinta-aikaan. Keväinen, kukkainen, runsas jasmiini. Suosittelen.

Kestosuosikkini

Ruusun ystävän ehdoton huippuvalinta. Aito ja intensiivinen ruusun tuoksu, sekä paketissa että poltettuna. Ruususuitsukkeeksi luvattu ja pitää lupauksensa täysin. Tuoksu jää myös polton jälkeen elämään ilmaan, mikä ei itseäni haittaa tässä tapauksessa. Varmaan yksi Hemin parhaista ja osuvimmista tuoksuista. En muista kuinka monta pakettia tarkalleen olen saanut tätä kulumaan elämäni aikana, mutta paljon!

Kertakaikkisen ihastuttava

En osaa sanoa varman päälle mitä ainesosia tarkalleen erotin tuoksun seasta, mutta kokonaisuudessaan polton lopputulos on ihanan pehmeä ja luonnollisen oloinen. Rauhoittava, lohdullinen ja yölliseen ilmapiiriin sopiva. Kuin hienoa, viileää silkkiä tukalan kuuman yön keskellä. Suosittelen.

Tyylikäs tuoksu

Läheistä sukua The Planet ja The Star -suitsukkeiden kanssa, mutta jotenkin jasmiinisempi(?). Arvokas, kukkainen vivahde täydentää kokonaisuuden. Tulee mieleen hyvä aromikas musta tee hunajalla. Oivallinen rentoutumiseen, lepäilyyn ja pohdiskeluun. Hillitty mutta luonteikas, ei ole läpitunkeva eikä nenää ärsyttävä.

Hyvin samankaltainen The Planet -suitsukkeen kanssa

Kuten The Planet, tuoksu on pehmeä ja ylellinen. Tässä tuoksussa on kuitenkin hieman enemmän syvyyttä ja rotevuutta kuin edellä mainitussa. Joka tapauksessa kyseessä on miellyttävä, mieto suitsuke.

Planeetan tuoksu

Hienostunut ja kuvauksensa mukaisesti maanläheinen tuoksu. Viileä, ehkä aavistuksen vaniljainen. Tuntuu hajuaistimuksena samalta kuin hieno, silkkinen puuteri vasten sormenpäitä. Se miltä Saturnuksen kaasukehä näyttää kuvasta katsottuna, mutta tuoksuna. Mietojen ja rauhallisten tuoksujen ystäville hyvä valinta.

Miellyttävä santelipohjainen tuoksu

Tuoksu on miellyttävän mieto yhdistelmä santelipuuta ja hennompia pitoisuuksia pihkaa. En osaa sanoa mitä pihkoja, mutta pihkojen vaikutus ei ole suuri. Santelin ystävälle ihan ok valinta. Ei ole mitenkään tyrmäävän vahva, yllättävän hillitty. Vapautuvan tuoksun määrä on aavistuksen verran vähempi kuin monissa muissa HEMin yhdistelmissä. Harmoninen perussuitsuke joka sopii varmasti moneen käyttöön.

Juuri niin kuin sen pitääkin olla

Hankin tätä noin vuosi sitten muiden puutuoksujen ohessa, mutta unohdin jättää arvostelun! Tuoksun tunnistaa hyvin kamferiksi ja se on juuri sopivan vahva, jää sopivasti elämään huoneeseen polttamisen jälkeen. Raikas, viilentävä tuoksu, suoraan kuin puusta ja sen öljyistä. Aivan sitä itseään, ei mitään pois otettua tai lisättyä. Se on juuri sitä mitä sen pitää olla, kun on kamferisuitsukkeeksi luvattu.

Valtaisa tuoksu

Voimallinen tuoksu vapautuu lähes heti tikun sytyttämisen jälkeen. Siinä on makeita, hedelmäisiä, trooppisiakin taajuuksia ja sen on ilmeisesti tarkoitus olla kepeän tuntuinen, mutta ajautuu hieman raskaaksi monivivahteisen profiilinsa takia. Jälkivaikutelma on synteettinen mutta lopulta ihan hauska. Siitä tulee mieleen kesän ukkosmyrskyjen rankkasateet... Mutta kuvittele sen sijaan että vesi onkin mukavan lämmintä kuten kylpylässä ja tuoksuu runsaan makeille sitruksille? Uskon että tämä voi hyvinkin olla jonkin hedelmäfanin uusi suosikkituoksu.

Jymähtävän tukeva tujaus aurinkoa

Hankin tämän osana Kosmos -lajitelmaa ja tuoksu - teknisesti ottaen - muistuttaa tälläkin sivulla annettua kuvausta. Lämmin, voimakas, jokseenkin pihkainen ja mausteisen myskinen. Käytännössä kuitenkin tuoksu muistutti omaan nenääni hajustettua saippuaa. Loppuvaikutelma hieman kemiallinen. Luulen että saan hajun taitettua hieman sopivammaksi jos avaan vieläkin enemmän ikkunoita polttamisen aikana. Minulle liian voimakas, mutta pääsääntöisesti olen kuullut tästä suitsukkeesta hyvää. Suosittelen kokeilemaan ihan uteliaisuudesta ja varsinkin jos kaipaa voimakasta tuoksua.

M
Palo Santo puu
Maria Damlin
Aitoa

HAluan tietää , mitä käytän. Palo santo-puutikku on sitä miltä se näyttääkin eli aitoa. Jatkoon :)