Tietoa valmistajista


Valmistajat:

Aromatika

Auroshikha

Frantsila

Goloka Seva Trust

Hem corporation

Maroma

Satya, Shrinivas SugandhalayaAromatika

Aromatika erottuu ylpeästi puhtaana ja kokonaisvaltaisena valmistajana. Aromatika on laajan valikoiman korkealaatuisten luonnontuotteiden valmistaja luomukauneustuotteista, suitsukkeisiin ja intialaisiin käsitöihin.

Aromatikan visio on kehittyä monimuotoiseksi organisaatioksi, joka tuottaa vain turvallisia ja laadukkaita tuotteita ihmisten käyttöön. Tätä tavoitellaan käyttämällä innovatiivisia prosesseja sekä vain orgaanisia ainesosia. Visio on vaikuttaa merkittävästi luonnontuotemarkkinoiden kasvuun, missä turvalliset ja ympäristötietoiset tuotteet kestävät. Aromatika haluaa olla keskitetysti mukana kaikissa orgaaniseen kauneuteen ja muihin aromaattisiin tuotteisiin liittyvissä tuotteissa.

Aromatika tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia suitsukkeita.

Valmistajan kotisivut
Takaisin ylös

Auroshikha

Auroshikha aloitti suitsukkeiden valmistamisen vuonna 1973 pienessä kylässä lähellä Aurovilleä. Alkuaikoina yrityksen missiona oli tarjota työmahdollisuuksia aikuisille sekä laadukasta koulutusta lapsille.

Laadukkaiden suitsukkeiden valmistaja Auroshikha on osa Sri Aurobindo Ashram -järjestöä (Pondicherry, India), joka tukee mm. koulutusta eteläisessä Intiassa. Kaikki heidän tuotteet valmistetaan IFRA:n (International Fragrance Association) säännösten mukaisesti.

Auroshikha on tunnettu Intian lisäksi maailmanlaajuisesti tuotteiden sekä palvelujen laadusta. Auroshikhan tuotteita myydään yli 26 maassa ympäri maailman.

Valmistajan kotisivut
Takaisin ylös

Frantsila

Kotimaisella Frantsilan luomutilalla toiminnan keskiössä on uudistava viljelys, jossa hiilidioksidia sidotaan maaperään. Keskeisintä on se, että maata muokataan mahdollisimman vähän. Jatkuva syvä kyntäminen nostaa maan mikroeliöstön pinnalle, jossa aurinko tuhoaa sen. Elävä maaperä köyhtyy ja vapauttaa hiilidioksidia. Siksi on tärkeää, että pellot pidetään kasvien peitossa: paljas maa ei altistu auringolle ja ravintoaineet eivät valu hukkaan vesisateissa.

Frantsilan tavoitteena on viljellä tavalla, joka rikastuttaa maaperää sen köyhdyttämisen sijaan.

"Haluamme luoda kukoistavia ekosysteemejä, joissa viihtyvät niin ihmiset kuin hyönteisetkin. Hiiliviljely parantaa maaperän rakennetta, lisää monimuotoisuutta, ehkäisee eroosiota ja torjuu ilmastonmuutosta – ja samalla mahdollistaa suuremmat sadot ja ravinteikkaammat kasvit, joista saa erityisen tehokkaita, fytoterapeuttisesti vaikuttavia aineita, joita käytämme tuotteidemme raaka-aineina."

Valmistajan kotisivut
Takaisin ylös

Goloka Seva Trust

Goloka Seva Trust tunnetaan maailmalla voittoa tavoittelemattomana yrityksenä, joka lahjoittaa tuotot hyväntekeväisyyteen. Suitsukkeet valmistetaan eteläisessä intiassa Bangaloressa. Goloka lahjoittaa toiminnallaan saatuja tuottoja mm. seuraaviin kohteisiin:

  • Akshaya Patra säätiö, joka jakaa keskipäivän ruoka-annoksia kouluttamattomille lapsille
  • Opetusta sekä ammatillista koulutusta Vrindavan leskille suitsukkeiden valmistuksessa
  • Köyhien opiskelijoiden avustus apurahoilla ja stipendeillä

Goloka Seva Trustin hienous on se, että 100% tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen samalla, kun sinä nautit laadukkaista Golokan tuoksuista.

Valmistajan kotisivut
Takaisin ylös

Hem Corporation

Melko nuoresta iästään huolimatta Hem Corporation on yksi tunnetuimmista Intialaisten suitsukkeiden valmistajista. Kaikki suitsukkeet ovat käsin tehtyjä, tiukan laadunvalvonnan alaisena. Hem kiinnittää erityisen paljon huomiota tuotteiden testaukseen ja kehitykseen saadakseen parhaan lopputuloksen.

2000-luvulla Hem corporation on voittanut intian vientipalkinnon parhaana valmistajana viisi kertaa kategoriassa tuoksuvat käsityöt. Lisäksi valmistajalle on myönnetty ansiotodistus neljä kertaa viennistä länsimaihin.

Valmistajan kotisivut
Takaisin ylös

Maroma

Maroman laadukkaat tuotteet valmistetaan Aurovillessä, Länsi-Intiassa sijaitsevassa työyhteisössä. Työyhteisö muodostuu aikuisista, enimmäkseen naisista, joille tarjotaan puhtaan ja mukavan työympäristön lisäksi terveydenhuoltopalveluja, koulutusta ja ruokaa. 45% Maroman tuotosta sijoitetaan Aurovillen ja sen lähikylien kehitykseen.

Maroman valmistamille tuotteille on myönnetty World Fair Trade organisaation (WFTO), Intian reilun kaupan foorumin (Fair Trade Forum of India) sekä IFRA:n (International fragrance association) sertifikaatit.

 

Valmistajan kotisivut
Takaisin ylös

Shrinivas Sugandhalaya (Satya)

Maailmalla yksi tunnetuimmista suitsukkeiden valmistajista. Kaikki yrityksen suitsukkeet valmistetaan käsin parhaista raaka-aineista lähes puolen vuosisadan ammattitaidolla. Maailmanlaajuista tunnustusta paljon saanut Nag champa suitsuke on tämän valmistajan ehdoton kestosuosikki.

Valmistajan kotisivut
Takaisin ylös

Haluatko lukea lisää tämänkaltaista?

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisenä tiedon kampanjoista, alennuksista sekä uudesta sisällöstä.

Saat liittymislahjaksi 10% alekoodin.