Tietoa meistä

Missiomme on tuoda tuoksuja maailman tuulilta helposti saataville ja tarjota vaihtoehtoja perinteisille huonetuoksuille. Tarjoamme tuttujen ja tunnettujen tuoksujen lisäksi eksoottisempien kukkien ja kasvien tuoksuja helposti lähestyttävissä muodoissa.

Huonetuoksujen ohessa valikoimamme on laajentunut koristeellisiin sisustustarvikkeisiin, joiden alkuperä on Aasia ja Lähi-itä. Tavoitteena on tuoda markkinoille WAU-elämyksiä itämaisilla sisustustarvikkeilla.


Arvot

Eettisyys

Valitsemme yhteistyökumppaneiksi mahdollisuuksien mukaan reilun kaupan periaatteisiin sitoutuneita valmistajia. Reilun kaupan periaatteiden noudattaminen takaa mm. reilun palkan tuotantoketjussa, asialliset olosuhteet työskentelyyn sekä tarkkojen ympäristökriteerien noudattamisen.

Reilun kaupan ohessa tärkeä valintaperuste on yhteistyökumppanin harjoittama hyväntekeväisyystyö. Suurin osa yhteistyökumppaneistamme ohjaa toiminnasta saatuja tuottoja joko osittain tai kokonaisuudessaan erilaisiin hyväntekeväisyysprojekteihin. Intiassa vaikuttavat yhteistyökumppanit työskentelevät aktiivisesti mm. seuraavissa hyväntekeväisyyskohteissa:

  • Ilmaisen koulutuksen tarjoaminen köyhille lapsille
  • Stipendejä sekä apurahoja koulutuksen tueksi
  • Päivittäisten aterioiden tarjoaminen köyhille ja vähäosaisille
  • Henkilökohtaisen hygieniatason, sairaanhoidon ja terveydenhuollon edistäminen
  • Luomuviljelyn edistäminen kouluttamalla maanviljelijöitä
  • Työpaikkoja lähialueiden työttömille aikuisille
  • Sosiaaliset hankkeet lähiympäristön kehitykseen

Ekologisuus

Tuotteillamme on pääosin pitkä matka Suomeen. Siksi teemme valmistajille mahdollisimman suuria tilauksia kerrallaan sekä suosimme merikuljetuksia lentorahdin sijaan. Näin toimimalla yksittäisen tuotteen kuljettamisesta muodustuva hiilijalanjälki on mahdollisimman alhainen.

Kierrätämme pakkausmateriaaleja sekä suosimme uusiutuvista materiaaleista valmistettuja pakkaustarvikkeita. Vältämme muovin käyttöä pakkausmateriaalina mahdollisuuksien mukaan. Lajittelemme jätteet omiin jakeisiin ja toimitamme ne kierrätyspisteeseen.

Koska verkkokaupastamme saat kaiken tilaukseesi liittyvän tiedon sähköisesti tilausvahvistuksesta lähtien, emme tulosta toimituksen mukaan kuittia tai pakkauslistaa. Näin vähennämme paperitulosteiden määrää.

Uskomme, että yritysten pitää kantaa eettinen ja ekologinen vastuunsa. Huomioimme toiminnassamme ihmisten ja ympäristön tarpeet sekä uskomme, että yritysmaailma voi toimia eettisin ja ekologisin periaattein.


Luotettavuus

Verkkokauppa on ollut toiminnassa jo yli 15 vuotta. Pitkä yrityksen ikä on ollut mahdollista saavuttaa asiakaslähtöisellä toiminnalla, tarjoamalla asiakkaille turvallisia tuotteita sekä jatkuvalla palvelukonseptin kehittämisellä. Tilausten nopea käsittelyaika on aina ollut prioriteettina korkealla. Lisäksi asiakkaiden maksutapahtumien käsittelyssä olemme käyttäneet ainoastaan luotettavia ja arvostettuja maksunvälittäjiä.


Toiminnan tavoitteita

Tyytyväinen asiakas

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Tähän tavoitteeseen pääsemme tarjoamalla laadukkaita tuotteita sekä panostamalla asiakaspalvelun laatuun. Selkeät tuotekokonaisuudet yhdessä helppokäyttöisen verkkokaupan kanssa tukevat positiivista asiakaskokemusta.

Kaikki asiakaspalveluumme saapuvat puhelut ja viestit käsittelemme henkilökohtaisella tasolla. Haluamme asiakkaan kokevan, että hänestä välitetään ja että hänen kysymyksellä on merkitystä.


Palvelun laatu

Tilaukset toimitetaan suoraan omasta varastosta Lahdesta. Käsittelemme tilauksia jokaisena arkipäivänä, joten tilauksen toimitus tapahtuu viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Kaikki tilaukset toimitetaan pakettipalveluina, mikä takaa nopeat ja luotettavat toimitusajat.

Panostamme paljon logistiikkaamme, jotta voimme varmistaa korkean tuotteiden saatavuuden sekä nopeat toimitusajat. Samalla kehitämme jatkuvasti verkkokauppaamme sujuvan ostokokemuksen turvaamiseksi.

Huomioimme asiakkailta saatua palautetta palvelumme kehittämisessä.


Orient Import Oy

Suitsukekaupan taustayhtiönä toimii Orient Import Oy y-tunnuksella 2108089-8. Orient Import Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen maahantuonti-, vähittäiskauppa- ja tukkuyritys. Ostamalla tuotteita Suitsukekaupasta, tuet kotimaista yrittäjyyttä.

Suitsukekauppa aloitti toiminnan nimellä Ethnic world trading company Ky heinäkuussa vuonna 2007. Myöhemmin samana vuonna yhtiön tueksi perustettiin tukkuliiketoimintaan keskittynyt Orient Import Oy. Vuonna 2010 yhtiöiden toiminnot sulautettiin yhteen ja siitä lähtien toiminta on jatkunut Orient Import Oy:n kautta.

Suitsukekaupan varasto sekä toimisto sijaitsevat Lahdessa. Yrityksen sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@suitsukekauppa.fi ja puhelinnumero 040 723 4428 arkisin klo 8-16.

Haluatko lukea lisää tämänkaltaista?

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisenä tiedon kampanjoista, alennuksista sekä uudesta sisällöstä.

Saat liittymislahjaksi 10% alekoodin.