Tietosuojaseloste

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Päivitetty viimeksi 30.7.2018.

 

HENKILÖREKISTERI

 

Rekisterin ylläpitäjä sekä rekisteristä vastaava henkilö
Orient Import Oy (y-tunnus: 2108089-8), Janne Toivonen, Porttikatu 9, 15700 Lahti.

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa samat kuin edellä, lisäksi puh. 045 123 0077 sekä sähköposti asiakaspalvelu@suitsukekauppa.fi

 

Henkilötietojen käsittelijät

Suitsukekaupan toiminnassa ainoastaan rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja. 

 

Henkilötietojen kerääminen

Rekisteriin kerätään verkkokauppaan rekisteröityneet asiakkaat, tilauksen tehneet asiakkaat, potentiaaliset asiakkaat sekä uutiskirjeen tilaajat. Potentiaaliset asiakkaat ovat asiakkaita, joiden ostoprosessi on edennyt maksutapahtumaan saakka ja maksaminen on keskeytynyt syystä tai toisesta.

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Suitsukekaupan asiakasrekisterin henkilötietoja käytetään ennalta määriteltyihin tarkoituksiin jotka ovat asiakassuhteiden hoitaminen sekä markkinointitarkoitukset.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset:

  • Asiakassuhteen hoitaminen
  • Tilausten / reklamaatioiden käsittely
  • Tuotteistamme ja/tai palveluistamme ilmoittaminen sekä uutisointi
  • Maksutapahtumaan liittyvä viestintä

Säilytämme kerättyjä henkilötietoja niin pitkään kuin käsittelyperusteen kannalta on tarpeellista.

 

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä seuraavat tiedot:

Yhteystiedot:

  • nimi
  • osoite
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite

Asiakastiedot:

  • tiedot ostetuista tuotteista ja palveluista sekä asiakkaan valitsema toimitus- ja maksutapa

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi Suitsukekaupan verkkokaupan asiakkaista ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa rekisteröityessään verkkokaupan asiakkaaksi ja/tai tehdessään tilauksen verkkokaupassa. Uutiskirjeen tilaajasta tallennetaan sähköpostiosoite. Tukkuasiakkaiden tietoja kerätään potentiaalisten jälleenmyyjäyritysten verkkosivuilta, hakukoneista saaduista tuloksista sekä mahdollisesti keskinäisessä viestinnässä ilmoitetuista tiedoista. 

 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset 

Suitsukekauppa voi valtuuttaa ulkoisia yhteistyökumppaneita tai palveluntarjoajia tuottamaan IT-palveluita, maksuratkaisuja tai muita digitaalisia palveluita Suitsukekaupalle. Osana näiden palveluiden suorittamista Suitsukekaupan yhteistyökumppaneilla, niin EU:n ja ETA:n sisällä kuin niiden ulkopuolella, voi olla pääsy henkilötietoihisi.

Olemme varmistaneet että palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Teemme yhteistyötä seuraavien palveluntarjoajien kanssa:

  • Shopify (verkkokauppa)
  • Planeetta (domain)
  • Host Europe GmbH (webhost)
  • Google (sähköposti, mainonta)
  • Paytrail, PayPal (maksuliikenne)
  • Lemontree Oy (kirjanpito, laskutus)
  • Posti (toimitukset)


Rekisterin suojauksen periaatteet

Suitsukekaupan verkkokaupan asiakkaiden yhteystiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään pääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ja muiden teknisten toimenpiteiden avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

 

Käsittelyn kesto

Tietoja säilytetään, kunnes asiakas pyytää niitä poistettavaksi tai poistaa tiedot itse mikäli mahdollista. Markkinointilistaltamme rekisteröity voi poistua itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissa olevan linkin kautta tai pyytää poistoa lähettämällä sähköpostilla eroamispyynnön asiakaspalveluumme.

 

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä joko kirjallisesti tai sähköisesti yllä mainittuihin osoitteisiin.

  • Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten. Kielto tulee osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. 
  • Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme pyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa.
  • Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
  • Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot. Oikaisupyyntö tulee osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle ja siinä pitää sekä perustella että yksilöidä tarkasti, mitä tietoa asiakas vaatii oikaistavaksi. Pyynnöstä tulee käydä ilmi, mikä on asiakkaan mielestä oikea tieto ja millä tavoin korjaus pitäisi hänen mielestään tehdä.

 

Evästeet

Kun vierailet sivustollamme, tallennetaan laitteellesi istuntokohtainen eväste (cookie), joka seuraa liikkumistasi ja tekemistäsi sivustollamme. Istuntokohtainen eväste vanhenee kun lopetat istunnon palvelussamme. Evästeet eivät kerro meille kuka olet tai mitä olet tilannut. Voit selaimesi asetuksista estää evästeiden tallentamisen koneellesi. Tämän seurauksena et voi kuitenkaan tilata verkkokaupastamme. Selaamalla sivustoamme hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi.