Tilannepäivitys koronaepidemiaan liittyen

Kirjoittanut Janne Toivonen

Päivitetty 1.7.2021
Suitsukekaupan henkilöstö on pysynyt terveenä. Sen sijaan tilanne jatkuu vaikeana suuressa osassa maailmaa. Tuotantokapasitetti intiassa sijaitsevilla tehtailla on ollut noin 25% - 50%, jonka seurauksena ovat haasteet vastata kasvaneeseen kysyntään.

Euroopan suurilla tukkureilla on pitkään ollut ongelmia tuotteiden saatavuudessa tuotannollisista ongelmista johtuen, jotka luonnollisesti heijastuvat myös meihin.

Pitkittynyt pandemia on myös nostanut raaka-ainemateriaalien- sekä rahtikustannuksia. Taksat ovat toistaiseksi nousseet maltillisesti, joten toistaiseksi ei ole luvassa hintojen korotuksia Suitsukekaupassa.


Päivitetty 7.8.2020
Henkilöstö on pysynyt terveenä. Tuotanto Intiassa on hiljalleen normalisoitumassa ja tukkurit ovat saaneet täydennystä varastoon. Myös Suitsukekauppaan saadaan enempien puuttuvien tuotteiden osalta täydennystä elokuun aikana.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja toivomme pandemian laantumista. Pidetään toisistamme huolta!


Päivitetty 24.6.2020
Henkilöstö on pysynyt terveenä. Tilauksia toimitetaan normaalisti, tosin lähettämössä saattaa ajoittain esiintyä lievää ruuhkaa.

Korona pandemian vaikutukset näkyvät tällä hetkellä Suitsukekaupassa joidenkin tuotteiden väliaikaisena loppumisena. Tuotanto Intiassa on ollut seis muutaman viikon ja nyt tehtaita on saatu pikkuhiljaa avattua. Rahtitaksat ovat kuitenkin tuplaantuneet jonka vuoksi tavarantoimittajat eivät välttämättä heti täytä ehtyneitä varastojaan. Toivomme asioiden pikaista normalisoitumista.


Julkaistu 6.5.2020
Koronavirusepidemialla ei toistaiseksi ole ollut vaikutusta Suitsukekaupan toimintaan. Henkilöstö on pysynyt terveenä ja tilauksia toimitetaan normaalisti.

Noudatamme lähettämössä huolellista hygieniaa THL:n ohjeiden mukaisesti sekä työskentelemme terveinä. 


Ilmoitamme mikäli tilanteeseen tulee muutoksia.

 


Jaa kirjoitusUudemmat kirjoitukset →